RAPID RANDI – A villámgyors társtaláló program

Hogyan zajlik a Rapid Randi?

Megérkezel a helyszínre, ahol a program házigazdái már várnak rád. A szükséges adminisztráció elvégzése után kapsz egy névkitűzőt, amelyen a keresztneved, vagy beceneved szerepel. A hölgyek helyet foglalnak egy-egy számozott asztalnál. Amikor kezdődik a program, a férfiak is helyet foglalnak az asztaloknál. Ekkor a házigazda “randiügynök” elmondja a program menetét, a szabályokat.

Ha már minden oké, nincs több kérdés, akkor elkezdődik az első 7 perces beszélgetés. Itt természetesen rátok van bízva, hogy miről beszélgettek, mit kérdeztek, mit osztotok meg magatokról, hogyan töltitek ki ezt a 7 percet. Az idő lejártát egy csengővel jelezzük nektek. Ekkor kaptok 1-2 percet, hogy átgondoljátok azt, szeretnétek-e tovább folytatni az ismerkedést, vagy sem. Ezt az előre kiosztott randikártyán feljegyzitek magatoknak. Nem kell ezt az információt mással megosztani, csak te és mi tudjuk majd, kinek a neve mellé milyen jelölést tettél. Kétféleképpen dönthetsz: vagy jelzed, hogy nem ő az, akire vártál, vagy beírod, hogy vele szívesen ismerkednél tovább.

Ha feljegyezted a randikártyára a szükséges infót, akkor a nők a helyükön maradnak, a férfiak pedig tovább lépnek a következő sorszámmal ellátott asztalhoz, és megkezdődhet a következő 7 perces beszélgetés. Ez addig folytatódik, amíg minden férfi és nő beszélgetett már egymással.

A program végén beszedjük tőletek a randikártyákat. Miután ti már elmentetek, mi összesítjük a kártyákat. Ha kölcsönös jelölést találunk, ami azt jelenti, hogy mindketten úgy döntöttetek, hogy szívesen találkoznátok, beszélnétek még egymással, akkor a regisztrációkor megadott e-mail címeket 48 órán belül eljuttatjuk egymáshoz. A folytatás innen csak rajtatok múlik. Telefonszámot, teljes nevet mi nem adunk meg, kizárólag az e-mail címedet kapja majd meg az, akivel kölcsönösen bejelöltétek egymást.

Minimum 10, maximum 20 társkereső lesz egy csoportban. A programokat akkor tartjuk meg, ha ez a létszám összejön. Ha az előre meghirdetett csoportba nem jön össze a minimum 6 nő-6 férfi páros, akkor újabb időpontot keresünk. A regisztráció folyamatos, így reméljük, hogy egy idő után egyre sűrűbben tarthatjuk a programokat.

Regisztrálok a Rapid Randira