Mit mondanak a résztvevők a Rapid Randiról?

KICSIT FÉLVE JÖTTEM EL, DE ÖRÜLÖK, HOGY BELEVÁGTAM

Így utólag elárulom, hogy még az utolsó pillanatban is gondolkodtam rajta, hogy lemondom, és nem jövök. Ehhez képest most alig várom, hogy szervezzétek a következőt. Nem találtam meg most a párom, de jókat beszélgettem, jól éreztem magam. A következőre már minden görcsölés nélkül jövök 🙂 Köszi nektek, jó program volt, és hajrá, még sok ilyet!

TÖBBET KAPTAM, MINT AMIT VÁRTAM

“Az igényesség az egész rendezvényt jellemzi! Nem volt olyan érzésem, hogy “mit keresek én itt”.”

REMÉLEM, HOGY LESZ KÖLCSÖNÖS JELÖLÉS!

Két hölgyet is bejelöltem a kártyán, akikkel örömmel folytatnám az ismerkedést. Remélem kölcsönös a szimpátia. Végre Nyíregyházán is rendez valaki ilyen programot! Jó kis társaság gyűlt össze. Nem vagyok az a mindenkit könnyen megszólítós típus, de itt ezzel sem volt baj, mert mindenki ugyanabban a cipőben jár, úgyhogy lehetett lazán ismerkedni.

A BARÁTNŐIM BIZTATTAK

A barátnőim közül is többen egyedülállók, de senki nem volt rajtam kívül olyan “bátor”, hogy eljöjjön. Engem küldtek felderíteni a terepet 🙂 Mondták, hogy majd meséljem el, mi volt, és ha minden oké, legközelebb ők is jönnek. Ajánlani fogom nekik, mert tényleg normális program, nincs mitől tartani. Minden teljesen jó volt, egyetlen javítandót tudok csak mondani, hogy eleinte hűvös volt a teremben, később fűtött csak fel a radiátor. De ami a lényeg, hogy volt valaki, aki nagyon megtetszett, és szerintem megvolt a közös hang, közös téma, szóval, ki tudja, még bármi lehet…